CityRelax Nieuws

Gesloten!

08-03-2018

Van 10 tot en met 12 maart ben ik terug aan het werk op de Estetika beurs te Brussel, daarom zal het instituut die dagen gesloten zijn.

Natuurlijk breng ik zeker nieuwigheden mee van de beurs die je dan in de loop van de maand kan komen ontdekken in het instituut of op onze webshop.

Vienna Lokeren

Make-up uitverkoop

28-02-2018

Wij stellen binnenkort onze nieuwe lente en zomer make-up voor van Paul & Joe maar maken eerst plaats vrij in onze kasten!

Totale uitverkoop van Art Deco (zal achteraf enkel nog op bestelling te verkrijgen zijn).

Uitverkoop van alle einde reeksen van Paul & Joe.

10% korting op ALLE verzorgingsproducten van Bernard Cassière en tot -40% op de einde reeksen.

Van harte welkom op onze uitverkoop op zaterdag 17 maart van 10u30 tot 17u.

Kan je niet komen op onze uitverkoop? Maak gebruik van de kortingscode
LENTE in onze webshop en ontvang een korting van 5€. (enkel geldig op 17
en 18 maart)

www.cityrelax.be

Vienna Lokeren

Genieten bij B&B Bistro Vienna in combinatie met onze wellness.

29-07-2017

Je kan bij ons genieten van de wellness en daarna afzakken bij onze buren enkele huizen verder voor een heerlijk diner al dan niet met een overnachting en ontbijt.

Rechtover het station, naast Bistro Vienna, vind je sinds kort B&B Vienna. In het volledig gerenoveerde herenhuis overnacht je in één van de 4 stijlvol ingerichte kamers. De kamers zijn tijdloos en comfortabel ingericht met elke een eigen badkamer. Elke kamer beschikt over airco, digitale televisie en gratis wifi. De kamers lenen zich voor zowel zakenmensen als familie’s (kinderbed op aanvraag) en langverblijf (special tarief) . Het ontbijt is gevarieerd en huisbereid.