CityRelax Nieuws

Permanente make-up

Permanente make-up

24-04-2018

Permanente make-up uitgevoerd door Infiniti Mobile.

Hun werkwijze staat voor een zeer natuurlijk resultaat. Om dit te bereiken stemmen zij de behandeling specifiek af op de vorm en kleur van uw gezicht. De PMU geschiedt door middel van ultra fijne naaldjes, geavanceerde apparatuur en veilige pigmenten (GGD gekeurd). Hun uitgangspunt is dat anderen niet zullen zien dat u permanente make-up draagt, uw gezicht krijgt weer die jeugdige uitstraling!

infiniti mobile is aanwezig op dinsdag 5 juni en dinsdag 17 juli.

bel gerust voor uw afspraak of advies.

Genieten bij B&B Bistro Vienna in combinatie met onze wellness.

Genieten bij B&B Bistro Vienna in combinatie met onze wellness.

29-07-2017

Je kan bij ons genieten van de wellness en daarna afzakken bij onze buren enkele huizen verder voor een heerlijk diner al dan niet met een overnachting en ontbijt.

Rechtover het station, naast Bistro Vienna, vind je sinds kort B&B Vienna. In het volledig gerenoveerde herenhuis overnacht je in één van de 4 stijlvol ingerichte kamers. De kamers zijn tijdloos en comfortabel ingericht met elke een eigen badkamer. Elke kamer beschikt over airco, digitale televisie en gratis wifi. De kamers lenen zich voor zowel zakenmensen als familie’s (kinderbed op aanvraag) en langverblijf (special tarief) . Het ontbijt is gevarieerd en huisbereid.

Wil je niet overnachten maar toch culinair genieten voor of na een behandeling bij City Relax dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Vraag gerust naar een op maat samengesteld verzorgingsarrangement.